Η Εταιρία μας

Η εταιρία Watergate συστάθηκε στις 3 Μαΐου 2006, με κύριο αντικείμενο εργασιών την κατασκευή λογισμικού (software), διαδικτυακών τόπων (websites) και νέων τεχνολογιών  όπως τα κινητά τηλέφωνα. Στόχος της εταιρίας μας είναι να παρέχει ποιοτικές και συμφέρουσες λύσεις σε ζητήματα που άπτονται του τομέα της τεχνολογίας. Οι τρεις κύριοι άξονες, κάτω από τους οποίους δημιουργούνται και λειτουργούν οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι οι εξής:

  1. Πελάτης Πρώτος. Η φιλοσοφία της Watergate είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Αυτό διότι αφενός ο ευχαριστημένος πελάτης θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εταιρία μας, και αφετέρου διότι ο ευχαριστημένος πελάτης θα μας συστήσει σε νέους. Για εμάς, η φράση «πελάτης πρώτος» δεν είναι ένας ακόμη όρος του marketing, αλλά ο τρόπος που σχεδιάζουμε και λειτουργούμε.
  2. Ποιότητα. Στη Watergate πιστεύουμε ότι οι λύσεις που παρέχουμε πρέπει να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Κάθε λύση που προτείνουμε, είμαστε σίγουροι ότι ανταποκρίνεται στην ζήτηση του πελάτη και βελτιώνει τη θέση στην οποία βρίσκεται.
  3. Συνέπεια. Γνωρίζουμε καλά τη λέξη αυτή στη Watergate. Γνωρίζουμε την ανησυχία που έχουμε όταν σαν πελάτες δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, όταν ακούμε γενικότητες για το ποιος φταίει, ενώ η λύση διαφεύγει. Στη Watergate πασχίζουμε κάθε μέρα για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους πελάτες μας, να τους ενημερώνουμε για την εξέλιξη, την πορεία και τη λύση στα ζητήματά τους.

Η εταιρία μας διαθέτει επίσης εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, η οποία είναι πάντα δίπλα σας. Θεωρούμε προσόν μας ότι οι πελάτες μας μπορούν να βρουν λύση, εξήγηση και κάποιον που να γνωρίζουν ότι μπορούν να τον εμπιστευθούν. Συχνά, η εργασία της υποστήριξης μπορεί να είναι δύσκολη, πιεστική, αλλά όταν οι καταστάσεις το απαιτήσουν, θα είμαστε δίπλα σας.
Για να πετύχουμε όλους τους παραπάνω στόχους, έχουμε επενδύσει πάνω στην υποδομή της εταιρίας μας, στην τεχνική κατάρτιση και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Οι διαδικασίες που έχουμε αναπτύξει μέσα στα χρόνια, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας και εγγυώνται το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε σε κάθε πελάτη.