Καριέρα

Η Watergate είναι μία εταιρία που ασχολείται με νέες τεχνολογίες, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Το προσωπικό μας εξελίσεται μαζί μας και συχνά λαμβάνει μέρος σε έργα τα οποία διαθέτουν κάποια τεχνολογική πρόκληση. Η συνεργασία και ο οσεβασμός θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένα μέσα σε ένα περιβάλλον όπου τα deadlines συχνά είναι κοντινά. Προσφέρουμε συνεργασίες τόσο σε μόνιμη βάση όσο και ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Το προσωπικό μας ζητάμε να διαθέτει κάποια ελάχιστα προσόντα, τα οποία είναι:

  • Σεβασμό και ευγένεια. Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο ο εργασιακός χώρος να είναι ένας με απουσία αρνητικών συναισθημάτων, εφόσον όλοι δουλεύουμε για έναν κοινό στόχο.
  • Ομαδικό πνεύμα. Λίγες στιγμές χρειάζονται απομόνωση στην εργασία μας. Θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή τόσο με πελάτες όσο και με συναδέλφους σας για να ολοκληρώσετε τα έργα.
  • Πάθος για εξέλιξη. Δεν πιστεύουμε στους ανθρώπους της ρουτίνας. Κάθε έργο είναι σημαντικό και έχει να μας διδάξει. Επίσης, μέρος της εργασίας μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτή και να ασχολούμαστε με καινούργιες ιδέες.
  • Μερική ευελιξία ωραρίου. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιες στιγμές που χρειάζεται να δώσουμε το 110%. Εμείς και οι συνεργάτες πρέπει να μποορύμε να δώσουμε το 120% ώστε να παρέχουμε πραγματικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
  • Δραστήριους ανθρώπους. Η καλυτέρευση της εταιρίας μας ξεκινάει από εμάς. Εμείς πρέπει να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να προδεύσουμε.

Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία μαζί μας, μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην παρακάτω φόρμα. Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να εξετάσουμε μία συνεργασία.

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα. Συμπληρώστε το e-mail σας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Μετά επιλέξτε το βιογραφικό σας σημείωμα σε μορφή Word ή PDF.