Hosting

Η Watergate παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες hosting που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Το hosting (φιλοξενία) είναι απαραίτητη για τις ιστοσελίδες, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα συστήματα Internet και Extranet και τέλος για τους λογαριασμούς e-mail. Η ανάγκη για το hosting προέρχεται από τη φύση του Internet.
Η εταιρία μας, Watergate, έχει ζητήσει από το Ελληνικό κράτος να της παραχωρήσει το όνομα watergate.gr. Αυτό το όνομα είναι το domain name και μπορεί όποιος επιθυμεί να δει την ιστοσελίδα μας να πληκτρολογήσει www.watergate.gr στο αγαπημένο του πρόγραμμα για να τη δει. επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για παράδειγμα από το e-mail info@watergate.gr. Για να τα ενεργοποιήσουμε όλα αυτά πρέπει πρώτα να υπάρχει ένας server που να εξυπηρετεί την ιστοσελίδα και e-mail μας. Ο server αυτός είναι η φιλοξενία που χρειάζεστε. Τυπικά, η φιλοξενία παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Name server. Επειδή οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές λειτουργούν με άλλου είδους διευθύνσεις (IP διευθύνσεις του τύπου 174.120.22.227), η φιλοξενία μεταφράζει τη διεύθυνση www.watergate.gr στην κατάλληλη διεύθυνση IP.
 • E-mail server. Η φιλοξενία σας παρέχει τις διευθύνσεις e-mail που δημιουργείτε.
 • FTP server. Η φιλοξενία σας παρέχει έναν γρήγορο τρόπο για να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε αρχεία από το server σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε εύκολα τα αρχεία που επιθυμείτε πάντα διαθέσιμα.
 • Web server. Η φιλοξενία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τη δικά σας ιστοσελίδα και άλλα προγράμματα που θα εγκαταστήσετε.
 • Spam detection. Αυτή η υπηρεσία είναι η πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στα spam e-mails.
 • Logs. Κάθε πακέτο φιλοξενίας διατηρεί logs με όλες τις ζητήσεις που έχουν γίνει σε αυτόν. Τα logs αυτά χρησιμοποιούνται για να εξετάσετε τα στατιστικά σας στοιχεία. Ένα ακόμη όφελος είναι στα μέτρα ασφαλείας της φιλοξενίας. Οι τεχνικοί αναλύουν τα logs των διαφορετικών server και τους προστατεύουν καλύτερα από κακόβουλες επιθέσεις.

Στις επόμενες ενότητες θα βρείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την υπηρεσία φιλοξενίας που παρέχουμε.

Φιλοξενία στη Watergate

Θέλετε να μάθετε γιατί η φιλοξενία μας είναι απλά η καλύτερη;

 • Εγγύηση λειτουργίας 99,9%. Οι server μας είναι τόσο καλά στημένοι που μπορούμε να το εγγυηθούμε.
 • Απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη. Αν συνδυάσετε και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε εμάς, δε χρειάζεται να επικοινωνείτε με διαφορετικούς τεχνικούς για να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν.
 • Απεριόριστες δυνατότητες και επιλογές. Στη Watergate θα βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει, όχι αυτή που έχουμε. Είμαστε υπερήφανοι διότι κάθε υπηρεσία μας είναι στημένη ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας.
 • Ασυναγώνιστα πακέτα. Τα πακέτα μας είναι σχεδιασμένα πάνω στις ανάγκες της αγοράς, οπότε δεν πληρώνετε για αυτά που δε χρησιμοποιείτε.
 • Πρόσβαση στις δικές σας εφαρμογές. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αρκετές εφαρμογές απευθείας από το hosting σας, άνετα, γρήγορα και εύκολα.

Όλα αυτά μαζί με την προσοχή που σας ταιριάζει και την άμεση ανταπόκριση στα ζητήματά σας.

Είδη Hosting

Η υπηρεσία της φιλοξενίας περιλαμβάνει διαφορετικά είδη, ανάλογα με το είδος των συστημάτων που θέλετε να εγκαταστήσετε, τον αναμενόμενο αριθμό επισκεπτών και άλλες παραμέτρους, όπως ο προϋπολογισμός. Τα είδη φιλοξενίας τα οποία παρέχουμε αναλύονται στις επόμενες ενότητες.

ΕΤΟΙΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Τα έτοιμα πακέτα φιλοξενίας παρέχουν όλες τις δυνατότητες που περιγράψαμε στην εισαγωγική ενότητα. Όλα τα πακέτα φιλοξενίας μπορούν:
Να φιλοξενήσουν το δικτυακό σας τόπο, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αρκετά από τα συστήματα Internet και Extranet που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε.
Να σας παρέχουν e-mail διευθύνσεις, είτε επιθυμείτε να τα διαβάζετε από το αγαπημένο πρόγραμμα στον υπολογιστή είτε να τα βλέπετε από οποιοδήποτε υπολογιστή μέσα από το Internet.
Σας δίνουν τη δυνατότητα να ανεβάζετε αρχεία στο server και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε σημείο διαθέτει Internet.
Προστασία στα e-mail σας από spam. Τα προγράμματα που σας προστατεύουν είναι σχεδιασμένα ώστε να ολοκληρώνουν την προστασία μαζί με τα προγράμματα προστασίας που εγκαθίστανται στους υπολογιστές σας (anti-virus, anti-spam).
Στατιστικά στοιχεία για να εξετάζετε την απόδοση του δικτυακού σας τόπου.
Άμεση τεχνική υποστήριξη.
Εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.
Εγγύηση λειτουργίας 99,9%.
Στην εξειδικευμένη ενότητα των πακέτων παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις δυνατότητες που σας παρέχουν.

ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ SERVER (VIRTUAL PRIVATE SERVERS - VPS)

Όταν οι απαιτήσεις σας είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να καλύψει ένα πακέτο φιλοξενίας, τότε μπορείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας εικονικό μηχάνημα. Ονομάζεται εικονικό μηχάνημα διότι στην πραγματικότητα, το μηχάνημα το μοιράζονται διάφοροι χρήστες, αλλά εσείς έχετε δεσμευμένο ένα κομμάτι του πάντα. Επίσης, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεστε σε αυτό. Αυτό το επίπεδο hosting απευθύνεται κυρίως σε εξειδικευμένες εφαρμογές, που όμως οι απαιτήσεις δε χρειάζονται ένα ολόκληρο μηχάνημα για να ικανοποιηθούν. Το VPS σας παρέχει όλες τις δυνατότητες των έτοιμων πακέτων φιλοξενίας και τις παρακάτω δυνατότητες:
CentOS Linux. Το CentOS είναι το προτεινόμενο λειτουργικό σύστημα για servers διότι έχει πολύ καλό ιστορικό σταθερότητας και ασφάλειας.
Ταχύτητα επεξεργαστή από 1 έως 6 GHz.
768 – 4GB μνήμη.
60 – 200 GB χωρητικότητα σκληρού δίσκου.
500 GB – 3 TB bandwidth.

DEDICATED SERVERS

Όταν οι απαιτήσεις των συστημάτων σας χρειάζονται ένα ολόκληρο μηχάνημα για να εκτελεστούν και να αποδώσουν, στη Watergate θα βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει. Συνήθως, οι server που σας προτείνουμε είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τα συστήματα που θέλετε να εκτελούνται, αλλά εδώ θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε κάποια βασικά μεγέθη για τις δυνατότητες βασικές δυνατότητες των server.
Τετραπύρηνοι επεξεργαστές Intel
2 – 8 GB RAM
2 x 250 – 2 x 500 GB σκληροί δίσκοι
10 TB bandwidth
5 IP διευθύνσεις
Πέραν αυτών των βασικών στοιχείων, οι dedicated servers έχουν το πλεονέκτημα ότι στήνονται κατά παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αναλύσουμε τις απαιτήσεις των συστημάτων σας σε βάθος και να προτείνουμε το μηχάνημα που θα απογειώσει τα συστήματά σας.

SERVER FARMS

Όταν οι εφαρμογές ξεπερνούν τις δυνατότητες ακόμη και του πιο σύγχρονου υπολογιστή, τότε η λύση είναι Watergate. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις επιλογές που έχετε ώστε τα συστήματά σας να αλληλοσυμπληρώνονται και να κερδίζετε από την άμεση απόκρισή τους.

CLOUD HOSTING

Οι μεγαλύτερες όλων των εφαρμογών χρειάζονται μία πιο δυναμική προσέγγιση από τη χρήση server farms. Η κίνηση αλλάζει δυναμικά και σε ώρες αιχμής μπορεί ακόμη και η πιο καλά σχεδιασμένη φάρμα να μην αποκρίνεται τέλεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα εργαστούμε μαζί σας για να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή επιλογή των υπολογιστικών παραμέτρων που ταιριάζουν στα συστήματά σας.