Τεχνική Υποστήριξη

Ένας σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του τεχνολογικού προμηθευτή σας είναι και η τεχνική υποστήριξη την οποία παρέχει. Σαν εταιρία, χρειάζεστε ένα συνεργάτη ο οποίος να μπορεί να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υποστήριξη. Η Watergate παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα τεχνικής υποστήριξης με τα οποία μπορείτε να είστε σίγουροι. Στις επόμενες ενότητες αναλύουμε τα πιο δημοφιλή πακέτα τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στις περισσότερες εργασίες μας παρέχουμε το πρώτο πακέτο τεχνικής υποστήριξης εντελώς δωρεάν και εφ' όρου ζωής. Αυτό το πακέτο θα το αποκτήσετε σαν δώρο από εμάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

Οι εργασίες που καλύπτονται από αυτό το πακέτο είναι οι ακόλουθες:

 • Κατασκευή ιστοσελίδων. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε περιλαμβάνουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη για κατασκευαστικά σφάλματα.
 • Ανάπτυξη λογισμικού. Τα συστήματα που κατασκευάζουμε καλύπτονται από τη δωρεάν τεχνική υποστήριξη.
 • Hosting. Όλοι οι εξυπηρετητές που χρησιμοποιούμε αναβαθμίζονται τακτικά και διαθέτουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη.
 • Ονόματα χώρου. Αν συμβεί κάποιο σφάλμα στο όνομα χώρου που έχετε κατοχυρώσει αναλαμβάνουμε να το διορθώσουμε.
 • Διαφημίσεις. Στη Watergate δε δημιουργείτε απλά τη διαφήμισή σας και έπειτα παραμένει με την ίδια μορφή που τη δημιουργήσαμε. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ελέγχουμε την απόδοσή της και προβαίνουμε στις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωσή της. Αν χρειάζεστε κάποια αλλαγή, μπορείτε να μας ενημερώσετε ώστε να τη λάβουμε υπόψη κατά τον έλεγχο της διαφήμισής σας.
 • Προώθηση. Η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι μία εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους. Συχνά, ακόμη και μετά από τη δική μας παρέμβαση, ο δικτυακός σας τόπος συνεχίζει να ανεβαίνει στις μηχανές αναζήτησης. Μετά τη λήξη των εργασιών προώθησης, παρακολουθούμε μηνιαία την άνοδο για 6 μήνες και ενδέχεται να επέμβουμε ώστε να διευκολύνουμε την άνοδο της ιστοσελίδας σας.
 • E-Marketing. Αντίστοιχα με την προώθηση, ελέγχουμε την απόδοση των εργασιών για ένα διάστημα 6 μηνών και επεμβαίνουμε όπου χρειάζεται για να διευκολύνουμε την απόδοση των ιστοσελίδων σας.
 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών. Αντίστοιχα με την κατασκευή συστημάτων, παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη για τυχόν κατασκευαστικά σφάλματα.
 • Δίκτυα – υπολογιστές. Όταν έχουμε αναλάβει την υποστήριξη του γραφείου σας και προκύψει κάποιο πρόβλημα το οποίο μπορούμε να λύσουμε απομακρυσμένα, τότε προβαίνουμε στη λύση του δωρεάν.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη καλύπτει κυρίως ζητήματα τα οποία δε χρειάζονται άμεση λύση. Ο χρονικός ορίζοντας μέσα στον οποίο μπορούμε να εξετάσουμε το πρόβλημα και να προχωρήσουμε στη λύση του όταν αυτό είναι εφικτό είναι μέχρι και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο μέσος όρος απόκρισης που προσπαθούμε να διατηρούμε είναι οι δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Για να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, παραθέτουμε μερικές κοινές εργασίες που συχνά περιλαμβάνονται στη δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

 • Ανακαλύπτετε ότι μία νέα έκδοση του αγαπημένου σας προγράμματος με το οποίο βλέπετε τις ιστοσελίδες προκαλεί κάποιο μικρό εικαστικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα σας. Επειδή υλοποιούμε όλα τα συστήματά μας με τη χρήση αυστηρών προτύπων, τα περισσότερα σφάλματα αυτού του τύπου περιλαμβάνονται στη δωρεάν τεχνική υποστήριξη. Μόλις μας ενημερώσετε για το πρόβλημα, θα το ελέγξουμε και θα προβούμε στην ενημέρωση της ιστοσελίδας σας.
 • Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, το δίκτυο ή χρειάζεστε τη συνδρομή μας για να εκτελέσετε μία εργασία. Αν η εργασία αυτή μπορεί να γίνει απομακρυσμένα, μπορούμε να κανονίσουμε τον απαιτούμενο έλεγχο και τη διόρθωση του συστήματός σας χωρίς καμία επιβάρυνση.
 • Θέλετε να αλλάξετε κάποια παράμετρο της διαφήμισης που έχετε ξεκινήσει. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε e-mail και στο τέλος της εβδομάδας θα ενημερώσουμε τη διαφήμισή σας με τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Εκτός από το βασικό μας πακέτο τεχνικής υποστήριξης μπορούμε να παρέχουμε και εξειδικευμένα πακέτα υποστήριξης για οποιαδήποτε υπηρεσία μας. Αυτά τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης προσαρμόζονται συγκεκριμένα στις δικές σας απαιτήσεις για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος. Μερικές παράμετροι που μπορείτε να λάβετε υπόψη σας αν χρειάζεστε κάποιο πιο εξειδικευμένο πακέτο τεχνικής υποστήριξης περιγράφονται στις απόμενες ενότητες.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Πέραν του χρόνου των πέντε (5) εργάσιμων ημερών, μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο απόκρισης ανάλογα με την κρισιμότητα του έργου. Παραδείγματα από διαφορετικούς χρόνους απόκρισης είναι:

 • Εντός 2 εργάσιμων ημερών
 • Επόμενη εργάσιμη
 • Εντός 24 ωρών
 • Εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη

ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Εκτός από τις βασικές εργασίες, μπορείτε να επιλέξετε ένα σύνολο από εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως:

 • Λήψη καθημερινού backup
 • Ανανέωση υλικού
 • Επεξεργασία υλικού